ASP Vloeren

Het plaatsen en onderhouden van Houten vloeren, Laminaat en

PVC vloeren

Reacties van klanten

Laminaatvloeren, Houten Vloeren en PVC Vloeren

Hier vindt u een greep uit onze vele reviews die wij inmiddels hebben gekregen. U vindt ze ook op Werkspot.nl. Ook hier zijn wij bij aangesloten.

26-05-2016 - Patrick Poncia

Onzettend netjes gelegd en nog snel gedaan ook. Alle hoeken en plinten zitten keurig tegen elkaar aan !!! Tevens dacht hij goed mee in oplossingen en mogelijkheden. Mijn keuken werd later geplaatst en ipv de plintjes maar gewoon vast te leggen heeft hij deze op maat gesneden en los gelegd zodat de keukenmonteur deze keurig passend kon maken. Daarnaast dacht hij mee voor mijn hal en gaf mij advies wat te doen mbt het kruipluik. Daarnaast had ik 1 rol te weinig tape beschikbaar voor de ondervloer. Zonder extra kosten had hij deze uit zijn eigen bus gehaald en gebruikt. Ik moest hem bijna dwingen om pauze te gaan houden, want hij wilde gewoon doorwerken. Service en kwaliteit staat echt voor op !!! Ik zou zeker nog een keer gebruik van hem maken, mocht ik het nodig hebben.

12-07-2016 - jayesh sodhani

Fantastic!!! Very neat, fast and cut to pression work. Will highly recommend him for laminate flooring work.

31-08-2016 - G. Franke

Dit zijn echte vakmannen; ze denken mee, geven duidelijke adviezen en praktische tips. Ze zijn betrouwbaar, komen afspraken na en communicatie verloopt prettig. Ze zijn ook flexibel en zetten graag een stapje extra als dat nodig is. Kortom, ASP is helemaal top! De vloer ligt er strak bij en we zijn tevreden met het resultaat. Aanrader!

14-09-2016 - D. Kuijer

Buiten het feit dat Arie en zijn zoon ontzettend aardig zijn, hebben zij de laminaatvloer (100m2) super goed gelegd. Snel en kundig tegen een goede prijs! Erg aan te raden. Ook de communicatie is top. Altijd antwoord en komt afspraken na.

30-09-2016 - Samantha Liebregts

Ik zou iedereen dit bedrijf aanraden. Het mailcontact met Arie ging snel en soepel en geen enkele vraag was teveel. Vervolgens is Kimball (zijn zoon) de vloer komen leggen en het lag er niet alleen snel, maar ook allemaal ontzettend strak in, voorzien van keurige plak- en hoge plinten. Toen later bleek dat in een van de planken een fabrieksfout zat, is dit binnen 2 dagen binnen garantie opgelost. Betrouwbare vakmannen die mooi resultaat leveren. Ontzettend tevreden!

04-10-2016 - Elise Glasbergen

Na een zeer prettig gesprek met Arie, die mij ook heeft gehlopen met het uitzoeken van de vloer, een afspraak gemaakt voor de levering van de vloer en voor het leggen van de vloer. Alles is volgens afspraak gegaan. De zoon van Arie heeft de vloer keurig gelegd. Er waren wat plinten tekort en de afwerking bij de voordeur moest nog worden gedaan, daar kwam hij keurig voor terug. Als ik weer een vloer nodig heb of iemand vraagt mij of ik iemand weet, zal ik Arie en zoon zeker aanraden! Iedereen is onder de indruk van de vloer en hoe het is gelegd. Bedankt ASP!

13-10-2016 - Anoniem

Arie en Kimball waren erg prettig in omgang. Zowel in advies vooraf als in de communicatie voor/tijdens het project. Vooraf kwam Arie nog een keer bekijken of de tekeningen overeenkwamen met de werkelijkheid om de prijs definitief te maken. Hier zat gelukkig niet veel verschil tussen waardoor we precies wisten waar we aan toe waren. Altijd op tijd en het werk wat afgeleverd is ziet er goed uit zoals afgesproken.

24-11-2016 - Vanessa Cok

Opdracht voor Amsterdams huis uit 1877, 3 hoog en schots en scheef. Maar ondanks dat is de vloer ontzettend mooi gelegd! Echt heel erg tevreden, mooi werk geleverd!

04-12-2016 - Stephan Van Oostveen

Wij zijn erg tevreden over ASP. Ze waren goed op tijd en makkelijk contact mee te maken. Ook onze vloer was snel en vakkundig geplaatst. Al met al zijn we heel erg blij met onze mooie nieuwe vloer.

18-01-2017 - Michel Van Golberdinge

Zeer vakkundig aangebracht. Ook goede en nette vakman die het werk heeft uitvoerd. Dit is goedkoper dan zelf plinten kopen en aanbrengen. Plinten zijn netjes afgekit.

01-02-2017 - Anoniem

Keurig net vakwerk van ASP Vloeren. Op basis van de reviews heb ook ik hen geboekt. Bij het boeken keurig snel mailcontact gehad. De persoonlijke afspraken die je maakt worden keurig uitgevoerd. Heel erg tevreden: fijne snelle communicatie, en keurig vakwerk. Absoluut een aanrader.

03-02-2017 - Anouk Tersteeg

Duidelijke communicatie. Komen afspraken na. Denken mee. Geven goed advies. We zijn erg tevreden met de kwaliteit. De volgende keer zouden we zo weer ASP vloeren inschakelen, helemaal top!

09-02-2017 - Anoniem

Erg professioneel. Legt het laminaat met perfectie, hoge plinten worden netjes geplaatst en rondom kozijnen worden de plakplinten mooi gelegd.

11-02-2017 - Anoniem

Goed, mooi en snel een laminaatvloer gelegd in onze woonkamer, open keuken en hal. Wij zijn supertevreden met het resultaat en laten een evt nieuwe vloer boven tzt zeker ook door ASP vloeren leggen.

21-03-2017 - Laura van Leeuwen

TOP! snelle antwoorden, snelle afspraken en snel voor elkaar!

Geef hier uw reactie !

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Bedankt dat je contact hebt opgenomen met ASP Vloeren. We zullen zo spoedig mogelijk reageren.